Om DekoMaler.dk

DekoMaler.dk påtager sig opgaver indenfor udsmykning af både indendørs og udendørs arealer. Her er der primært tale om vægmalerier, freskoer, dekorationsmaleri og store lærreder.

Men derudover er DekoMaler.dk også leveringsdygtig i portrætter, kunsthåndværk og originale kunstværker.

Katrine-Marie Burmeister foran et maleri af Anselm Kiefer

Hvem er jeg

Mit navn er Katrine-Marie Burmeister, og jeg har elsket kunst hele mit liv. Dels malede og tegnede jeg selv, men jeg voksede også op med min morfars vægmalerier af – primært – svenske landskaber.

At besøge hans hus var næsten lige så godt som at tage på ferie. Det var muligt at sidde i stuen, og drømme sig langt væk.

Men jeg fik at vide, at man ikke kunne leve af at være kunstner, og derfor tog jeg en uddannelse som webudvikler i stedet.

Det ændrede dog ikke på, at det stadig var det, jeg ønskede at lave. Og med tiden fik jeg også mulighed for at male og holde kunstudstillinger ved siden af jobbet. Der var dog begrænset tid til det, og derfor kunne jeg ikke lægge den tid og energi (og størrelse!) i hvert værk, som jeg gerne ville. Derudover syntes jeg selvsagt heller ikke at mine værker kom til deres ret indkapslet i en ramme på en væg.

Til sidst gik det op for mig, at det jeg allerhelst ville med min kunst, var at skabe den samme stemning som min morfar kunne, og forbedre folks omgivelser på samme måde.

Min vision

Med DekoMaler.dk har jeg slået dørene op for et væld af muligheder. I første omgang kommer det til at dreje sig om kommissioner på freelance basis.

Jeg kan tage opgaver indenfor vægmaleri og/eller freskomaleri, dekorationsmaleri – såvel som portrætter, og andre malerier samt rammer, træsnit og diverse kunsthåndværk.

Min vision er at forskønne såvel folks hjem, som kontorer, og offentlige arealer.

I øjeblikket er jeg rimelig ophængt i forhold til at forberede min næste kunstudstilling (Filosoffen, Odense, med start d. 17. marts), og derefter har jeg et indendørs vægmaleri planlagt.

Har du en væg, en gavl, en dør eller måske en skabslåge du drømmer om at få shinet op – så vil jeg se frem til at høre fra dig. Du kan kontakte mig gennem formularen på enten forsiden, eller kontaktsiden.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 🙂