Om mig

Jeg er 30 år gammel, og studerer pt. erhvervsjura efter at være undsluppet IT-branchen.

Udover programmering og paragraffer, så har jeg tegnet og malet hele mit liv, og elsker begge dele. Jeg har indrettet et atelier på første sal i vores hus, og her finder jeg jævnligt fred.

Her er jeg i mit atelier

Mine foretrukne medier er pastelblyanter, grafitstifter – samt pulver, og akrylmaling.

Derudover har jeg dog også arbejdet med gouache, akvarel, farveblyanter, tusch, blyant, pour medier, resin og mange andre ting.

På det seneste har jeg suppleret billedkunsten med støbning af resin smykker, og eksperimenter med træskæreri.

Generelt foretrækker jeg at arbejde i mindre formater, da det er mindre tidskrævende og bedre kan presses ind i et som regel stramt program med forelæsninger, arbejde og renovering af et gammelt hus (hvilket kan følges nærmere på vores blog Thujalunden).

Forberedelse til den af nedlukningen aflyste udstilling i marts 2020

Jeg har dog lavet et par enkelte malerier i meget stort format for at udfordre mig selv, og jeg har også tidligere udført både dekorationsmaleri og vægmaleri – hvilket har inspireret navnet Dekomaler til dette website. Der er dog for tiden dårlig mulighed for nogen af delene, da der er så mange andre projekter, der kræver min tid og energi.

Min første soloudstilling skulle have været afholdt i marts 2020, men blev aflyst grundet Coronasituationen. Det har betydet at jeg først nu, i 2022, har fået mulighed for at genoptage projektet, og er i gang til at planlægge udstillingen for anden gang.

Se siden “Udstillinger” for detaljer.